fbpx

PEMAKANAN TEPAT ELAK KULIT BERMASALAH 

Antara makanan yang bakal memberi reaksi pada tubuh anda terutama kulit wajah! Perlu tahu, banyak jenis makanan yang memburukkan lagi keadaan kulit bermasalah seterusnya pertumbuhan jerawat 

1) Produk Tenusu (aiskrim, coklat, keju etc).


2) Makanan Laut.


3) Makanan berasas Kekacang.


4) Makanan Bergoreng.


5) Makanan/Minuman Bergula.

Bukan semua dilahirkan dengan keadaan kulit bebas masalah. Apa yang perlu anda buat ialah KAWAL atau sebolehnya ELAK jenis makanan yang membuatkan kulit anda tidak ‘happy’. Tak susah kan 😋 . Tapi kalau dah kawal pun jerawat masih ada , Jangan risau ! .

Di Dermalene, kami menawarkan beberapa rawatan jerawat yang boleh membantu untuk merawat masalah jerawat anda seperti chemical peel treatment, glycolic peel dan hydrofacial collagen treatment. Untuk bulan ni, kami ada promo yang menarik KHAS untuk anda !

KLIK JE LINK WHATSAPP KAMI UNTUK DAPATKAN KULIT YANG SIHAT DAN CANTIK !

–> SILA WHATSAPP  www.wasap.my/+601128738648

–> SILA WHATSAPP  www.wasap.my/+601128738648

–> SILA WHATSAPP  www.wasap.my/+601128738648

atau hubungi  012-6777617 (Shah Alam) atau 017-9720170(Kota Bharu) untuk maklumat lanjut.

#tipsmakanan
#makansihat
#infokulit
#dermalene
#dralinahasni

Scroll to Top
× How can we help you?