fbpx

Facial

23
Jan

Fahami ‘root cause’ kulit kering

  • /
Sejuk awal pagi membuatkan kamu gemar guna air panas ketika mandi. Tahukah bahawa mandian air panas boleh menghilangkan minyak semulajadi yang melindungi kulit kamu.   Jika kulit terasa ketat selepas mandi, ia bermakna kulit kamu sedang mengering! Fahami ‘root cause’ masalah kulit kering. Nutrisi yang cukup perlu dibekalkan. Di Dermalene,...
10
Jan

Gula-gula getah ‘asah’ otak

  • /
Kajian oleh Universiti Coventry mendapati gula-gula getah berperisa pudina menghilangkan rasa penat! Dalam masa sama, kajian lain melaporkan chewing gum menaikkan markah ujian dengan meningkatkan daya ingatan sebanyak 35%. Tapi jangan pula kamu kunyah gula-gula getah time interview atau dalam exam hall pula ya 😋
15
Dec

Tingkat kepuasan dengan PK 24

  • /
Selamat digunakan setiap hari, krim pk 24 membantu pasangan memperbaiki hubungan ketika ‘bersama’. Diuji secara klinikal, pk 24 berupaya menghidrat dinding dalaman faraj. Tingkatkan keseronokan seksual anda bersama pasangan dengan bantuan pk 24 hari ini 😉
15
Dec

Threading service @ Dermalene

  • /
For the perfect look, you need the perfect brows! Threading is safe for any kind of skin including sensitive skin. Because NO chemicals are used, there is no risk of inflamation or irritation. Visit Dermalene and book your threading service today. Come and see what you can do for your...
6
Dec

Progeria… Gangguan genetik

  • /
Progeria… gangguan genetik progresif yang menyebabkan kanak kanak kelihatan tua dari usia sebenar. Bayangkan, penuaan bermula sejak usia dua tahun! Nampak normal ketika lahir namun ketika umur mencecah setahun, simptom pembesaran lambat & rambut gugur mula menyerang. Jangka hayat kanak-kanak menghidap Progeria sekitar 13 tahun & mereka berpotensi diserang sakit...
5
Dec

‘LETUSAN’ SEBELUM MAJLIS

  • /
Urgh, berketul-ketul jerawat, esok dah nak bersanding ni. Dah sebotol krim disapu, tak jalan jugak. Pimples are really really annoying  Ditekan jangan, dipicit pun jangan! Dengan Acne Shot, you’ll get FAST results! Mengecutkan jerawat dalam kadar segera, kurang dari 24 jam kamu nampak hasilnya. Rawatan tidak menyakitkan, boleh dilakukan di...
1
Dec

DECEMBER SALE IS HERE!

  • /
December is fast approaching! Celebrate the last day of the month with a skin treatment only at Dermalene 😍 👉🏻 Carbon Peel RM 99 👉🏻 Microdermabrasion Therapy RM 69 👉🏻Collagen Induction Protocol RM 360 👉🏻 Vitamin Facial RM 139 Don’t miss out! Relax your mind, body and soul with our...

Answer Our Survey
Get Coupon
close-link
× How can we help you?